Reacties

Contact opnemen? Reageren op een van de verhalen, of op het boek? Vul het contactformulier in. Betty de Wit geniet van alle reacties en als het even kan, antwoordt ze persoonlijk.

Wil je een boek bestellen? Ga naar de bestelpagina.

  Zo’n boek hebben we nog niet eerder gelezen!

  “De bladzijde-lange anekdotes relativeren, ontroeren en zijn een spoedcursus stoïcisme voor iedereen die te maken heeft met de coronamaatregelen – en dat is iedereen. Een onverbloemd boek waar de warmte en Spartaanse waarden vanaf stralen. Zo’n boek hebben we nog niet eerder gelezen, terwijl wij – en iedereen – dit innemende verhaal goed kunnen gebruiken in een periode die veel van ons vraagt”.

  Even ontspannen, de sores om je heen vergeten en een duik nemen in de wereld van Betty de Wit.

  In deze tijd waar het negatieve nieuws de boventoon voert, is het een ware weldaad voor de ziel om Uw verhaaltjes te lezen. Een ware oase om vrolijk van te worden. Even ontspannen, de sores om je heen vergeten en een duik nemen in de wereld van U, Betty de Wit.
  Zalig om te lezen, lekker vlot, informatief en humoristisch. Niet alleen tovert het een glimlach op het gezicht , er zijn ook echte dijenkletsers daarbij! Fantastisch!
  Dank U wel mevrouw de Wit voor de blijheid die U ons geeft!

  Wat een leuke boeken! En heel herkenbaar verhalen, al ben ik “nog” maar 59… Binnenkort begin ik aan het andere boek. Complimenten!!

  Ik lees elke avond een verhaaltje. In lockdown met Betty

  In één avond uitgelezen!

  Bewoonster van Boerhaavehof leest met volle teugen. Met het passende boek ‘In Lockdown Met De Kat’.

  Ik hoorde u zojuist op de radio bij Coen en Sander en klikte toch even op uw site want de heren hadden wat haast helaas denk ik ;). Ik vind dat u erg mooi schrijft en vind het knap hoe u met de situatie omgaat en zomaar op uw leeftijd een boek en columns schrijft in deze moeilijke tijd, dat wilde ik u gewoon even laten weten. Een beetje extra waardering is altijd welkom”

  Wat een vlotte pen!

  Wat een vlotte pen! Daarnaast ook een mooi familieproject geworden. #bettydewit haar nieuwste boek #inlockdownmetdekat is net bezorgd, met naast de columns uit de Harderwijker Courant nog meer verhalen. Complimenten!

  Deze website is mede mogelijk gemaakt door: